In Stock

Хељдине ванилице

240,00 рсд

Слатки здрави залогајчић, хељдине ванилице, направљене од палминог уља и бутера, хељдиног брашна и ораха, посуте шећером у праху и премазане домаћом мармеладом.

300г

На залихама

Упореди
Категорија:

Опис

Пекара Трбољевац – Лепосавић

Сви производи пекаре Трбољевац, Хељдино зрно се праве ручно, без адитива и појачивача укуса. То су домаћи традиционални производи од хељдиног и других интегралних брашна.
Важно је напоменути да се производи од хељде пеку у пец́и на дрва са шамотном циглом, што додатно утиче на квалитет и укус производа. Хељда која се користи, купује се од локалних пољопривредника са Косова који је узгајају на високим незагађеним планинским пределима, а меље се на традиционалном каменом млину.

ДОСТИГНУЋА

1. Hasap (haccp) standard – међународни кодекс понашања за “општу хигијену у прехрамбеној индустрији” акредитован од Америчког националног института за стандарде (ANSI).
2. ISO standard 9001: 2015 – одобрено од стране акредитованог тела Савезне Републике Немачке (DAKKS) и Међународног форума за акредитацију (ИАФ).
3. Освојено III место на такмицењу за најбољу бизнис идеју “Златна идеја”, уз захвалницу Канцеларије за Косово И Метохију за допринос развоју КиМ.
4. Захвалницу од стране Европске Банке за Реконструкцију и Развој за “Најиновативнији бизнис у женском предузетниṡтву на Косову”.
5. Освојено 2. место за најлепши штанд и најлепше производе, на дану општине Лепосавиц́ 20. октобра у Лепосавиц́у.
6. Кроз швајцарску агенцију за иновације ангажовали смо 2 швајцарска стручњака за пекару Петера Грунтера и Франза , који су нам донели међународно искуство и употпунили наше традиционалне рецепте.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Хељдине ванилице“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.