In Stock

Сок од јабуке

500,00 рсд

Процедура коју породица Миленковић из Готовуше на Косову и Метохији користи при прављењу сокова задовољава највише стандарде здраве производње.

Ручно убрано, опрано воће и поврће меље се у млину. Потом се ставља у хидрауличну пресу која под притиском цеди сваку кап сока из плодова.

Упореди
Категорија:

Опис

Природни сок од јабуке садржи исте витамине и елементе у траговима као и воће које је тек одабрано са дрвета. Калијум и натријум, цинк и фосфор, манган и гвожђе, испарљиве јабучне киселине, глукоза и фруктоза, скроб и протеини – све је то у слатком јантарном напитку. Од витамина у његовом саставу су: А, Б, Ц. Е, Х, ПП.

Предности сока од јабуке за тело

  1. За мршављење Свеже исцеђени сок од јабуке велика је потражња међу људима који се желе решити килограма. Када једете са фреквенцијом 5-6 пута, заборавићете на глад, ако у тренуцима бесног апетита стално пијете свеже. За разлику од целог воћа, сок од јабуке не иритира желудачну слузницу, иако делимично повећава киселост. Због ниског калоричног садржаја, можете пити свеже у било које време, чак и прије спавања. Губитак килограма постиже се убрзавањем метаболичких процеса и, као резултат тога, брзим сагоревањем масти.
  2. За мозак и срце. Једном када дође у тело, сок од јабуке шаље мозгу сигнал о испоруци свих корисних елемената у траговима. Мозак узима „извештај“, покрећући убрзану регенерацију ћелија. Ова карактеристика утиче на визуелну перцепцију и јача очну рожницу, побољшава мирис и памћење. Срце такође не пролази незапажено. Редовном употребом сока врши се масовна превенција инфаркта миокарда. Васкуларни зидови постају гушћи, вене и артерије се чисте.

Од Миленковића нам стиже чаша чистог здравља – сок као лек!

Процедура коју породица Миленковић из Готовуше на Косову и Метохији користи при прављењу сокова задовољава највише стандарде здраве производње.

Ручно убрано, опрано воће и поврће меље се у млину. Потом се ставља у хидрауличну пресу која под притиском цеди сваку кап сока из плодова.

Напитак се, без додавања воде, шећера, ароме, боје и конзерванса сипа у пастеризатор и чува у стерилисаним флашама највише 18 месеци.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Сок од јабуке“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.