О нама и продавници

У продавници Купуј са Космета, можете пронаћи занатске производе са подручја Косова и Метохије.
Нудимо квалитетне и традиционалне производе Срба из јужне покрајине.

Такође, подржавамо унапређење предузетничких капацитета младих са територије Косова и Метохије. Уколико имате добре идеје и потребна вам је подршка, јавите нам се да заједно радимо.

Код нас предност имају млади предузетници, занатлије, женска удружења, старије особе, а све у циљу да се економски развој и едукација усмере на виши ниво.

Пројекат Купуј са Космета

Онлајн продавница Купуј са Космета направљена је као вид подршке занатлијама и привредницима који желе да своје производе продају путем интернета.

 Има за циљ да произвођачима пружи подршку у покретању и развијању приватног, а пре свега породничног бизниса.

Занатска производња са Косова и Метохије изузетно је цењена.

Зато је могућност онлајн продаје од великог значаја продавцима који, пласирањем производа на шире тржиште, могу дa живе од свог рада и талента.
С обзиром да су сва тржишта на Косову и Метохији за њих затворена, од нас очекују економску и логистичку подршку за развој идеја које би им омогућиле материјалну сигурност.


Последњих година Космет је дао велики број привредника, занатлија, уметника… 

Покретањем онлајн продавнице, пружа вам се прилика да својом куповином подржите њихов рад и останак на Космету.


Наш тим чине млади са Косова и Метохиje надахнути нераскидивом духовном споном са завичајем, који настоје да сачувају српску традицију, културу и наслеђе на овим просторима. Ми смо се по завршетку студија вратили у родни крај и одлучили да знање инвестирамо у пројекте који ће упослити људе из нашег окружења. 

Да бисмо у томе успели неопходна нам је подршка за развој економије и привреде, два књучна проблема Срба са Косова и Метохије, чиме бисмо значајно допринелу целокупном очувању живота и наслеђа српског народа на овом простору. 

Наш тим

Никола Васић
Директор
Марија Петровић
УРЕДНИК
стефан мирковић
правна служба
ИВАН ЦВЕТКОВИЋ
ЛОГИСТИКА

*Ограничења – Због неповољне ситуације и протока роба и услуга, молимо све купце за мало стрпљење када је у питању испорука робе.

Copyright © 2020 Digitalna Srbija. Sva prava zadržana