Начин испоруке

Начин испоруке

Плаћање производа

Сви производи из наше продавнице се шаљу брзом поштом на целој територији Србије. Производи се плаћају поузећем по важећем ценовнику Пост експрес службе.

Цена испоруке и поштарине није урачуната у
цену производа и посебно се наплаћује по ценовнику Пост Експрес службе.

 

Пошиљка на вашој адреси

Приликом слања ваших поруџбина настојимо да обезбедимо брз пут до ваших адреса, али тај пут је веома отежан због целокупне ситуације на прелазима, као и због низа других проблема с којима се сусрећемо.

Примера ради, ако пошаљемо ваш производ у понедељак до 12 чаосва, очекивано време доставе на вашу адресу је сутра дан до 12 часова, еввентуално до 19 часова.

 

Међутим ако у овим условима мало закаснимо, опет постоји могућност да добијете у исто време, дакле у 12 и у 19 часова, или су среду у пре подненвним часовима.

Приком доставе проверите

Уколико нисте тог тренутка код куће, поштар ће вас позвати или ће оставити обавештење о приспећу поште  у ваше поштанско сандуче

Просечна цена приликом доставе је између 450 и 650 динара.
У зависности од тежине пакета, као и времена (сатнице) испоруке.

Овде можете погледати стандардни ценовник Пост Експрес брзе поште.

Пошиљке за дијаспору

Посете из дијаспоре сајту Купуј са Космета су свакодневне и многобројне. Велики број Срба у иностранству интересује се за наше производе и жели да их поручи.

 

С обзиром да тренутно радимо на логистици слања у иностранство, надамо се да ћемо ускоро моћи да вас обрадујемо вешћу да смо започели испоруку ван Србије.

 

До тада предлажемо да, уколико желите да купујете наше производе и помогнете народу на Косову и Метохије поклоном обрадујте ваше сроднике који живе на територији целе Србије

Назад на врх