Плаћање производа

Сви производи из наше продавнице се шаљу брзом поштом на целој територији Србије. Производи се плаћају поузећем по важећем ценовнику Пост експрес службе.

Цена испоруке и поштарине није урачуната у
цену производа и посебно се наплаћује по ценовнику Пост Експрес службе.

 

Пошиљка на вашој адреси

Приликом слања ваших поруџбина настојимо да обезбедимо брз пут до ваших адреса, али тај пут је веома отежан због целокупне ситуације на прелазима, као и због низа других проблема с којима се сусрећемо.

Примера ради, ако пошаљемо ваш производ у понедељак до 12 чаосва, очекивано време доставе на вашу адресу је сутра дан до 12 часова, еввентуално до 19 часова.

 

Међутим ако у овим условима мало закаснимо, опет постоји могућност да добијете у исто време, дакле у 12 и у 19 часова, или су среду у пре подненвним часовима.

Приком доставе проверите

Приликом доставе поштар ће веорватно донети пакетић на адресу.

Уколико нисте тог тренутка код куће, поштар ће вас позвати или ће оставити обавештење о приспећу поште  у ваше поштанско сандуче

Просечна цена приликом доставе је између 300 и 450 динара.
У зависности од тежине пакета, као и времена (сатнице) испоруке.

Овде можете погледати стандардни ценовник Пост Експрес брзе поште.

Пошиљке за дијаспору

Због великог интересовања наше дијаспоре да помогне наш пројекат дужни смо да објаснимо поједине препреке на које наилазимо када је у питању слање поруџбина.

Прва је као што знамо COVID19.

Поједине државе због COVID-19  враћају пошиљке кад су у питању прехрамбени производи.

Оно што је веома битно, то је да ми радимо све што је у нашој моћи да обавестимо људе путем мејла или преко друштвених мрежа о стању поруџбина.

Ми ћемо дати све од себе, да свака ваша поруџбина буде достављена на вашу адресу.

Уколико имате било каквих питања и сугестија , слободно нас контактирајте и ми ћемо вам се јавити у најбржем могућем року.