Најчешћа питања

Питања купаца

 

  • Зашто куповати са Косова и Метохије?

На тај начин подстичемо економски развој и стабилност српских привредника, занатлија, услужних делатника на Косову и Метохији. Подстицај је усмерен и ка стварању квалитетних српских производа чиме би се директно повећала конкурентност и препознатљивост домаће српске привреде. Куповинoм производа олакшавате живот наших сународника који живе на Косову и Метохији. Самим тим подржавате опстанак нашег народа на Косову и Метохији, помажете развој привредних активности, као и велики број породица које дословце живе од своје производње.

 

  • Који је циљ продавнице Купуј са Космета?

Наш пројекат је направљен из разлога како би се помогло наше становништву да опстане на својим вековним огњиштима.Потрудићемо се да помогнемо колико је у нашој моћи да се мали привредници више афирмишу кроз економски развој. Пројекат Купуј са Космета је уследио након обиласка породица, привредника и занатлија на Косовском Поморављу.

Свима је у интересу да овај пројекат заживи, како би се мотивисали млади људи пре свега, да остају на својим имањима и нормално живели. Упркос свим препрекама на које смо наилазили, велики је оптимизам када су у питању мали произвођачи. Отварањем пластеника, малих погона и других производних капацитета, сматрамо да можемо заједно много тога да урадимо.један од тих чинилаца јесте и наша продавница, која је заправо из тог разлога и формирана.

Млади са Косова и Метохије имају велику жељу да сами стварају, ми смо ту да помогнемо у остваривању њихових циљева.Заједнички циљ нам јесте да се максимално побољшају предузетнички капацитети на Косову и Метохији.

Питања продаваца

 

Уколико сте заинтересовани за постављање ваших производа на наш веб сајт, молимо вас да нам се обратите путем телефона или на E-мејл адресу prodavnica@kupujsakosmeta.rs

Наш контакт

 

  • Шта је потребно имати осим производа?

Потребно је имати формирану цену, као и основне информације везане за производ. Такође, уколико нисте у стању да сами израдите фотографије ваших производа обратите нам се пре него изразите жељу да се ваш производ нађе на нашој Интернет продавници.

 

  • Како поставити производ на нашу продавницу

Уколико имате квалитетне идеје или готове производе које желите да представите људима широм Србије и дијаспоре, можете нас контактирати.

 

  • Како вршимо откуп ваших производа?

У виду унапред договорене производње према потребама тржишта или откуп већ готових производа и услуга. Дакле, тржиште диктира и наш откуп уколико до њега дође.

Назад на врх