ПИТАЊА КУПАЦА

На тај начин подстичемо економски развој и стабилност српских привредника, занатлија, услужних делатника на Косову и Метохији. Подстицај је усмерен и ка стварању квалитетних српских производа чиме би се директно повећала конкурентност и препознатљивост домаће српске привреде. Куповиним производа олакшавате живот наших сународника који живе на Косову и Метохији. Самим тим подржавате опстанак нашег народа на Косову и Метохији, помажете развој привредних активности, као и велики број породица које дословце живе од своје производње.

Одрживи развој и производња

Наш пројекат је напраљен из разлога како би се помогло наше становништву да опстане на својим вековним огњиштима.

Потрудићемо се да помогнемо колико је у нашој моћи да се мали привредници више афирмишу кроз економски развој. Пројекат Купуј са Космета је уследио након обиласка породица, привредника и занатлија на Косовском Поморављу. Свима је у интересу да овај пројекат заживи, како би се мотивисали млади људи пре свега, да остају на својим имањима и нормално живели.

Упркос свим препрекама на које смо наилазили, велики је оптимизам када су у питању мали произвођачи.

Отварањем пластеника, малих погона и других производних капацитета, сматрамо да мможемо заједно много тога да урадимо.

један од тих чинилаца јесте и наша продавница, која је заправо из тог разлога и формирана. Млади са Косова и Метохије имају велику жељу да сами стварају, ми смо ту да помогнемо у остваривању њихових циљева.

Заједнички циљ нам јесте да се максимално побољшају предузетнички капацитети на Косову и Метохији.

ПИТАЊА ПРОДАВАЦА

Уколико сте заинтересовани за постављање ваших производа на наш веб сајт, молимо вас да нам се обратите путем телефона или на E-мејл адресу

kupujsakosmeta@gmail.com

Наш контакт

Потребно је имати формирану цену, као и основне информације везане за производ. Такође, уколико нисте у стању да сами израдите фотографије ваших производа обратите нам се пре него изразите жељу да се ваш производ нађе на нашој Интернет продавници.
Уколико имате квалитетне идеје или готове производе које желите да представите људима широм Србије и дијаспоре, можете нас контактирати.
У виду унапред договорене производње према потребама тржишта или откуп већ готових производа и услуга. Дакле, тржиште диктира и наш откуп уколико до њега дође.