Купуј са Космета промоција у Паризу

Купуј са Космета промоција у Паризу

Промоција прве српске интернет продавнице Купуј са Космета одржана је у недељу у српској цркви у Паризу.

Захваљујући нашим пријатељима из Француске српска дијаспора у Паризу имала је прилике да се упозна са радом продавнице Купуј са Космета и проба различите домаће производе са Косова и Метохије.

Промоција у Паризу заинтересовала и Србе и Французе

Међу посетиоцима највише је било Срба пореклом из Косовског Поморавља који су са одушевљењем уживали у укусима родног краја. Али и Француза који воле традиционалну српску кухињу.

Промоција производа са Косова и Метохије у Паризу једини је догађај оваквог типа икада организован у овој цркви. То потврђује велико поштовање и интересовање локалног становништва према овим просторима.

У Паризу одушевљени продавницом Купуј са Космета

Најтраженији производи били су, свакако, домаћи ајвар из Косовског Поморавља, мед из Грачанице, метохијско вино и тамјан из манастира Драганац.

Посетиоци су од организатора, дугогодишњих пријатеља Срба са КиМ из Француске, могли да сазнају и како живе Срби на КиМ, као и како нам могу доћи у посету.

Изузетно смо поносни што су наши производи заузели посебно место на овом догађају и овим путем се захваљујемо нашим драгим пријатељима у Француској. Сличан догађај организован је и неколико дана раније у Стразбуру.

купуј са космета
купуј са космета
купуј са космета

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Назад на врх